Videor för support från Yale

Oavsett vilken produkt du har från Yale vill vi kunna hjälpa till på bästa vis. Här finns videor för support - med fokus på installation och felsökning.

Yale Doorman Classic (tidigare V2N)

Steg för steg - installera Yale Doorman Classic

Yale Doorman L3

Installera Yale Doorman L3 steg 1-9

Installationsvideo för Yale Doorman L3. Oavsett om du avser använda ditt lås som "stand alone" eller integrera det med vår Yale Access App ska steg 1-9  utföras. För "stand alone" (utan koppling till och styrning med app) ska du sedan fortsätta med steg 10-14. För koppling till app, fortsätt med videor för integration.

Installera Yale Doorman L3 steg 10-14 gäller endast vid stand alone

Installationsvideo (2021-03-18) för en "stand alone" användning av Yale Doorman L3, det vill säga att du inte avser koppla och styra låset via app (Yale Access App eller annan partnerapp). Följ därför endast dessa instruktioner när du INTE avser integrera och styra ditt Yale Doorman L3 med vår Yale Access app (eller annan app).

Integration mellan Yale Doorman L3 och Yale Access App

Här förklarar Magnus hur integration av låset Yale Doorman L3 till appen Yale Access går till. Observera att innan du integrerar låset ska du genomföra de grundläggande momenten som visas. Annars kommer dina inställningar försvinna.

Installera och koppla Yale Doorman L3 till Yale Access App

Installera och koppla Yale Doorman L3 till Yale Connect Wi-Fi Bridge

Inställning av Yale Doorman L3 i Yale Access App

Videor Yale Linus

Installera och montera Yale Linus

Övriga produkter

Montera Yale elektroniska dörrögon

Montering av Yale Balkong och Fönster

Generella tips

Yale Doorman - Så fungerar låset Yale Doorman

Yale Doorman - Automatisk låsning i Yale Doorman

Myter & Fakta - Ström och Yale Doorman

Myter & fakta - Säkerhet och Yale Doorman

Myter & fakta - Kyla och Yale Doorman

Tips: Polygami och nyckelbrickor i Yale Doorman

Tips: Tillfälliga koder i Yale Doorman

Tips: Avaktivera en nyckelbricka i Yale Doorman

Stabil funktion i alla väder med Yale Doorman

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet du vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.