Yale Linus

Här hjälper vi dig med Yale Linus

Här hittar du support för vår produkt Yale Linus®. Ett säkert dörrlås som låter dig låsa och låsa upp din dörr - oavsett var du är.

Låsens olika funktioner

Jämför funktionerna på våra smarta lås.

Jag vill jämföra låsen!

Globala supportsidor för Linus

Vårt lås Linus® Smart Lock supporterar vi i vår globala supportsida. Därför kommer du att skickas till den globala supportsidan när du klickar på länkarna.

Gör det själv- så här installerar du låset Yale Linus

Viktigt om du har lås med 360° vridning!

Om du har ett lås med 360° vridning rekommenderar vi att du endast använder mekanisk nyckel för nödöppning. Detta gäller Yale Linus i kombination med låshus av typen Assa 8765, 2000, 2002 och 410. Du kan läsa mer om detta på vår globala supportsida för dig med 360-lås och Yale Linus.

Läs mer om 360° och Linus

Yale Linus® och Yale Connect

Yale Linus® kommunicerar direkt med din Smartphone nära låset. Vill du ha tillgång till låset när du är på språng löser Connect kopplingen mellan låset, ditt hemma-WiFi och appen i din telefon. Vid köp av Yale Linus ingår WiFi-bryggan Yale Connect.

• Tillgång till appen på språng
  • Direktkommunikation mellan lås och app som backup
  • Kom igång snabbt, enkelt och säkert

Du kan kommunicera och koppla ditt Yale Linus® direkt med din smartphone med Bluetooth®. Dock rekommenderar vi att koppla ihop med Connect om Wi-Fi finns i huset för optimal och fullständig funktion.

Behöver du direktsupport från oss?

Skapa ett ärende här.