Yale Doorman L3 videor med instruktioner

Här har vi samlat aktuella videor om vårt smarta lås Yale Doorman L3. Låset lanserades i slutet av 2020 och vi kommer fylla på med fler videor.

Installera Yale Doorman L3 steg 1-9

Installationsvideo för Yale Doorman L3. Oavsett om du avser använda ditt lås som "stand alone" eller integrera det med vår Yale Access App ska steg 1-9  utföras. För "stand alone" (utan koppling till och styrning med app) ska du sedan fortsätta med steg 10-14. För koppling till app, fortsätt med videor för integration.

Installera Yale Doorman L3 steg 10-14 gäller endast vid stand alone

Installationsvideo (2021-03-18) för en "stand alone" användning av Yale Doorman L3, det vill säga att du inte avser koppla och styra låset via app (Yale Access App eller annan partnerapp). Följ därför endast dessa instruktioner när du INTE avser integrera och styra ditt Yale Doorman L3 med vår Yale Access app (eller annan app).

Integration mellan Yale Doorman L3 och Yale Access App

Här förklarar Magnus hur integration av låset Yale Doorman L3 till appen Yale Access går till. Observera att innan du integrerar låset ska du genomföra de grundläggande momenten som visas. Annars kommer dina inställningar försvinna.