Vanliga frågor om Appar

Här finns svaren på de allra vanligaste frågorna kring styrning av Yales produkter med en App. Med app kan du styra både det digitala dörrlåset Yale Doorman och ditt smarta hem.

Vanliga frågor om Yales lås och appar

Connect kan inte läggas till i Yale Access appen – vad ska jag göra?

Innan du kan lägga in din Connect i Yale Access-appen måste du lägga till ditt Yale Doorman L3-lås. Kontrollera därför att du har lagt till ditt lås, om inte gör du det först genom att klicka på ”Installera ny enhet”. När låset är tillagt kan du lägga till Connect. Du gör då på samma vis genom att klicka på ”Installera ny enhet”.

På vår sida Videor Yale Doorman L3 hittar du tre korta videor om Yale Access App och att koppla ditt Yale Doorman till appen.

Se videor Yale Access och L3

Styra Yale Doorman L3 i en app - hur gör jag och vad behövs?

Yale Doorman L3 kan användas med Yale Access Appen utan extra tillbehör. Lås och telefon kommunicerar direkt via BLE (Bluetooth). Börja alltid med appen, därefter lägger du in koder enligt appens instruktioner (Viktigt: se till att du har dörren öppen, samt olåst vid integrationen för att undvika utelåsning).

Har du tillgång till internetuppkoppling med wifi hemma kopplar du även in den Yale Connect du fått med i paketet med Yale Doorman L3 och får tillgång till appens alla funtioner även om du inte är hemma.

På vår sida Videor Yale Doorman L3 hittar du tre korta videor om Yale Access App och att koppla ditt Yale Doorman till appen.

Se videor Yale Access och L3

Förutom Yale Access erbjuds flera integrationer till låset. För att det ska fungera då behöver du tillbehör från respektive integratör.

Kom igång med partnerappar

Du kan även använda Yale Doorman L3 med vår Yale Home App, även om vi rekommenderar Yale Access.

Kom igång med Yale Home App

Hur kopplar jag olika versioner av Yale Doorman till en app?

Både Yale Doorman V2, V2N och Yale Doorman L3 kan styras med app.

Information om vilka appar samt vilka smarta hem-system som är kompatibla med vilket lås hittar du i sektionen ”Appar” där du även hitta nedladdningslänkar.

Har du ett äldre Yale Doorman av första generationen kan detta inte styras med app eller uppgraderas till att styras med app.

Till Appar

Yale Doorman L3 och appar

Yale Doorman L3 kan användas med Yale Access Appen utan extra tillbehör. Lås och telefon kommunicerar direkt via BLE (Bluetooth).

Har du tillgång till internetuppkoppling med wifi hemma kopplar du även in den Yale Connect du fått med i paketet med Yale Doorman L3 och får tillgång till appens alla funtioner även om du inte är hemma.

På vår sida Videor Yale Doorman L3 hittar du tre korta videor om Yale Access App och att koppla ditt Yale Doorman till appen.

Se videor Yale Access och L3

Förutom Yale Access erbjuds flera integrationer till låset. För att det ska fungera då behöver du tillbehör från respektive integratör.

Kom igång med partnerappar

Du kan även använda Yale Doorman L3 med vår Yale Home App, även om vi rekommenderar Yale Access.

Kom igång med Yale Home App

Hur ändrar jag inställningarna i mitt Yale Doorman när det är integrerat? (Partnerapp)

När ditt Yale Doorman är integrerat och kopplat till en av våra partners appar justerar du låsets inställningar i appen från den leverantör du använder, till exempel Sector Alarms eller Verisures app, alternativt på ”mina sidor” från din app-leverantör. Du hittar med infoformation om appar och länkar till våra aktuella parters hemsidor i supportsidan för Partnerappar.

Till Partnerappar

Behöver du direktsupport från oss?

Ring eller skriv till oss på Yale.