Yales smarta lås

Lär känna vårt ekosystem

Vilket är rätt lås för dig?

Vi vill gärna hjälpa dig att hitta ditt smarta lås från Yale. Här kan du läsa om våra smarta lås – hur de fungerar och vilka funktioner som finns tillgängliga. Låt oss visa våra produkter och hur vårt ekosystem fungerar – så att du kan hitta och välja rätt lås för just dig!

Yale Doorman L3

Med Yale Doorman styr du låset med en app. Släpp in hantverkaren på distans och se barnen komma hem från skolan. Du kan låsa och låsa upp med en nyckelbricka, med kod, med nyckelbricka och kod i kombination eller med en smartphone. Vid köp av Yale Doorman L3 ingår WiFi-bryggan Yale Connect.

Så fungerar Yale Doorman 

Yale Linus®

Marknadens kanske smartaste lås. Släpp in vänner, familj eller hantverkare på håll. Du kan vara säker på att dörren är stängd och låst var du än är. Montera utan ingrepp i dörren. På utsidan ser allt ut som vanligt. Kompromisslöst lås – för lägenheten. Vid köp av Yale Linus ingår WiFi-bryggan Yale Connect.

Så fungerar Yale Linus

Yale Doorman Classic

Med det smarta, digitala låset Yale Doorman Classic behöver du aldrig mer leta efter borttappade husnycklar. Lås och lås upp i appen, med kod eller nyckelbricka. Släpp in enkelt utan nyckel, se tryggt låsets status i appen i din smartphone. Ett smart lås som gör din vardag tryggare och enklare. 

Så fungerar Yale Doorman

Låsens olika funktioner

Jämför funktionerna på våra smarta lås.

Jag vill jämföra låsen!

Yale Access

Appen som ger dig full kontroll över ditt hems säkerhet. Se status, historik och ha snabb tillgång till alla funktioner. Allt på ett och samma ställe och utan abonnemang. Nyckelringsfunktionen ger dig möjlighet att dela ut digitala nycklar till vänner – allt på dina villkor.

Allt om Yale Acces

Yale Connect

Styra ditt hem på håll? Sätt in Yale Connect direkt i ditt eluttag, anslut till ditt wifi och njut av full flexibilitet. En wifi-brygga för att kunna styra ditt lås på distans – oavsett var du än befinner dig. Modern säkerhet i dess allra flexiblaste form.

Så fungerar Yale Connect

Så hur fungerar det?

Nu vet du mer om våra olika smarta lås. Att wifi-bryggan Yale Connect är din styrcentral och att appen Yale Access kopplar ihop allt! Lite länge ner berättar vi mer om hur vårt ekosystem fungerar. Tips! Kika gärna in på Smarta hem för inspiration.

Ta mig till smarta hem!

Hitta rätt lås till dig från Yale!

Smarta säkerhetsprodukter

Yale rör sig med tiden. Vi kombinerar denna generationers kunskap om mekaniska lås med den senaste tekniken – vilket har resulterat i våra smarta lås, appar och andra säkerhetsprodukter.

Hur fungerar det?

Yales smarta säkerhetslösningar gör det enkelt för dig – oavsett vart du är. Med moderna lösningarna Yale Access och Yale Connect är du ständigt uppkopplad och har tillgång till att låsa och låsa upp ditt lås. Se hur det fungerar!

Yale Doorman L3 och Yale Connect

Yale Doorman L3 kommunicerar direkt med din smartphone när du är nära låset. Vill du ha tillgång till låset när du är på språng löser wifi-bryggan Yale Connect kopplingen mellan låset, ditt hemma-wifi och appen i din telefon. Yale Connect följer med i förpackningen vid köp av Yale Doorman L3.
 
  • Tillgång till appen på språng 
  • Låset är alltid uppkopplat
  • Optimalt för villa eller radhus 

Du kan kommunicera och koppla ditt Yale Doorman L3 direkt med din smartphone med Bluetooth®. Dock rekommenderar vi att koppla ihop med Connect om wifi i finns i huset för optimal och fullständig funktion.

Yale Linus® och Yale Connect

Yale Linus® kommunicerar direkt med din Smartphone nära låset. Vill du ha tillgång till låset när du är på språng löser Connect kopplingen mellan låset, ditt hemma-WiFi och appen i din telefon. Vid köp av Yale Linus ingår WiFi-bryggan Yale Connect.

  • Tillgång till appen på språng 
  • Direktkommunikation mellan lås och app som backup 
  • Kom igång snabbt, enkelt och säkert 

Du kan kommunicera och koppla ditt Yale Linus® direkt med din smartphone med Bluetooth®. Dock rekommenderar vi att koppla ihop med Connect om Wi-Fi finns i huset för optimal och fullständig funktion.

Yale Doorman Classic

Yale Doorman Classic kan fungera och styras på olika smarta sätt. I grundversionen är låset offline och öppnas med kod eller nyckelbricka. Om låset kompletteras med radiomodul kan det styras med en app (exempelvis Verisure) och du kan öppna med mobiltelefonen samt göra låsinställningar från appen eller via datorn. Om det är uppkopplat till app och larm så kan du styra både lås och larm från appen i mobiltelefonen.

  • Lägg till och ta bort koder och nyckelbrickor med hjälp av låsets röstguide
  • Uppgradera till online och appstyrning
  • Automatisk låsning ger ökad trygghet

Guide Yale Doorman

Vad skiljer Classic & L3?

Ta reda på mer!

Köp ditt Yale lås hos våra återförsäljare.

Har du hittat rätt produkt?

Om du fortfarande vill veta mer kan du klicka vidare in i våra produktsidor. Vet vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.