Nya Yale Linus®

Marknadens smartaste lås heter Yale Linus® och är perfekt för dig som bor i lägenhet. Säkrare än någonsin, flexibel som få och helt nyckelfri.

Möjligheternas lås

Det smarta låset Yale Linus ger dig högre säkerhet hemma och en enklare och nyckelfri vardag. Släpp in dina vänner, familj eller hantverkaren – helt på distans. Du vet att dörren är låst, oavsett var du är. 

Öppna som du vill

En bra design påverkar oss ofta mer än vi inser. Yale Linus är utformad för att skapa god säkerhet. Att det smarta låset också är vackert, med en praktisk design som håller länge och inspirerar är rent visuellt en behaglig bonus. 

Låsens olika funktioner

Jämför funktionerna på våra smarta lås.

Jag vill jämföra låsen!

Yale Linus® och Yale Connect

Yale Linus® kommunicerar direkt med din Smartphone nära låset. Vill du ha tillgång till låset när du är på språng löser Connect kopplingen mellan låset, ditt hemma-WiFi och appen i din telefon. Vid köp av Yale Linus ingår WiFi-bryggan Yale Connect.

  • Tillgång till appen på språng 
  • Direktkommunikation mellan lås och app som backup 
  • Kom igång snabbt, enkelt och säkert 

Du kan kommunicera och koppla ditt Yale Linus® direkt med din smartphone med Bluetooth®. Dock rekommenderar vi att koppla ihop med Connect om Wi-Fi finns i huset för optimal och fullständig funktion.

Säkrast på marknaden

Våra produkter håller alltid högsta standarden. Vår nya Doorsense-funktion talar även om när dörren inte är ordentligt stängd. Aktivera autolås-funktionen och vet att hemmet alltid är låst.

Behöver du släppa in besök när du inte är hemma?

Vårt smarta lägenhetslås Yale Linus® kan du styra i din app och låset känner även av om dörren verkligen är stängd och låst. Skulle det inte vara det får du en notis i appen.

Installera utan ingrepp

Kom igång direkt – Yale Linus är enkel att installera. Säkerhet behöver inte vara komplicerat. Installeras direkt på insidan av din dörr. Du behåller handtag, låshus och låscylinder – installationen sker helt utan ingrepp på dörren.

Smarta lås

Med Yale Linus kan du styra låset i ditt hem – var som helst. Anslut Yale Connect till ett eluttag och se till att ditt smarta lås är klart för användning. Lägg till låset i appen Yale Access och börja styr dina smarta lås direkt från appen – smarta funktioner och full kontroll. 

Vilket system för smarta hem kan du använda?

Yale och Google Home

Hey Google fungerar med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Läs mer om Google Home

Yale och Amazon Alexa

Amazon Alexa fungerar med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Läs mer om Amazon Alexa

Yale och Apple HomeKit

Apple HomeKit fungerar med:

  • Yale Linus®

Läs mer om Apple HomeKit

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet du vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.