Helt nytt lås!

Yale Doorman L3. Säkrare än någonsin.

Yale Doorman är allas favorit

Yale Doorman är nu säkrare än någonsin och enklare på alla vis med nya låset Yale Doorman L3. I över 180 år har Yale tagit hand om människor och deras favoritsaker över hela världen. Nu på det smartaste och mest nytänkande vis du kan tänka dig.

Säkert och snyggt

Yale Doorman är perfekt för dig som vill kontrollera åtkomst på ett smart sätt till ditt hem. Skapa tillfälliga koder för andra eller släpp in dem via din smartphone. Gå en promenad med hunden, ta en joggingtur eller gå ut i trädgården – helt utan nycklar.

Öppna på dina villkor

Lås upp med mobilen, kod eller använd bricka. Valet är helt ditt och du behöver aldrig bära nycklar igen. Lås och lås upp ditt hem på håll eller aktivera autolåsning för total trygghet. Du behöver aldrig fundera på om hemmet är låst igen.

Vilka funktioner efterfrågar du på ditt lås?

Tips! Klicka här för smarta tabeller som hjälper dig välja rätt lås

För att hjälpa dig ta reda på vilka funktioner Yales smarta lås har vilka appar och röstassistenter som de kan ansluta till har vi tagit fram smarta tabeller som listar funktioner. På så vi kan du jämföra mellan låsen och se hur de matchar dina behov och önskemål.

Jag vill se tabellerna!

Vårt säkraste lås någonsin

Kombinationen av digital kryptering och robust mekanik gör låset till vårt säkraste någonsin. Yale Doorman L3 rekommenderas av SSF och är naturligtvis godkänt i nya låsklass 3.

Home delivery-ready

Missa aldrig en leverans igen.

Yale Doorman L3 har en inbyggd ringklocka som ger notiser direkt i mobilen. Släpp in budet på håll och lås igen när de gått. Den perfekta kombinationen av frihet och säkerhet.

Yale Doorman L3 och Yale Connect

Så hur fungerar Yale Doorman L3? Yale Doorman L3 kommunicerar direkt med din Smartphone nära låset. Vill du ha tillgång till låset när du är på språng löser WiFi-bryggan Yale Connect kopplingen mellan låset, ditt hemma-wifi och appen i din telefon. Yale Connect ingår vid köp av Yale Doorman L3.
 
 • Tillgång till appen på språng 
 • Låset är alltid uppkopplat
 • Optimalt för villa eller radhus 

Du kan kommunicera och koppla ditt Yale Doorman L3 direkt med din smartphone med Bluetooth®. Dock rekommenderar vi att koppla ihop med Connect om Wi-Fi finns i huset för optimal och fullständig funktion.

Yale Doorman V2N

Yale Doorman V2N kan fungera och styras på olika smarta sätt. I grundversionen är låset offline och öppnas med kod eller nyckelbricka. Om låset kompletteras med radiomodul kan det styras med en app (exempelvis Verisure) och du kan öppna med mobiltelefonen samt göra låsinställningar från appen eller via datorn. Om det är uppkopplat till app och larm så kan du styra både lås och larm från appen i mobiltelefonen.

 • Lägg till och ta bort koder och nyckelbrickor med hjälp av låsets röstguide
 • Uppgradera till online och appstyrning
 • Automatisk låsning ger ökad trygghet

Lång batterilivslängd

Batterierna i Yale Doorman håller normalt i ett år. När batterierna har cirka en månad kvar varnar låset. Om du mot förmodan skulle missa varningarna kan du starta låset med ett vanligt 9 volts-batteri från utsidan. Du kommer alltid ut även om låset är strömlöst.

Enkelt att installera

Säkerhet behöver inte vara komplicerat. Beställ låset med installation och var igång på nolltid. Vill du installera själv tar du hjälp av våra pedagogiska instruktionsfilmer. Välkommen till ett smartare liv.

Kvalitativa tillbehör

Du kan självklart låsa upp Yale Doorman med nyckelbricka – om du vill. Få ökad säkerhet med kombinerad kod. Om du skulle tappa en nyckelbricka kan du lätt ta bort den från systemet och lägga till den om du hittar den igen. Yale Doorman L3 kan ha upp till 30 olika nyckelbrickor. 

Smarta moduler

Yale Doorman kan användas på många olika sätt. Som fristående – öppna med kod eller nyckelbricka och gör inställningarna direkt i låset. Med App – styr låset som du vill, eller både lås och larma från din mobil. 

Vilket system för smarta hem kan du använda?

Yale och Google Home

Google Home fungerar med:

 • Yale Linus®
 • Yale Doorman L3

Läs mer om Google Home

Yale och Amazon Alexa

Amazon Alexa fungerar med:

 • Yale Linus®
 • Yale Doorman L3

Läs mer om Amazon Alexa

Yale och Apple HomeKit

Apple HomeKit fungerar med:

 • Yale Linus®

Läs mer om Apple HomeKit

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet du vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.