Yale Connect

Alltid uppkopplat med wifi-bryggan.

Nya Yale Connect

Yale Connect är den smarta wifi-bryggan som gör att du alltid är uppkopplad och har tillgång till ditt smarta lås. Oavsett vart du är kan du kontrollera åtkomst till ditt hem, släppa in vänner eller ställa in tillfälliga koder.

Alltid tryggt och säkert

Kom igång snabbt, enkelt och säkert! Anslut dina lås till Yale Connect och få full kontroll över ditt hem. Direktkommunikation mellan lås och app som säkerhetskopia. Och naturligtvis får du åtkomst på distans i appen Yale Access.

Säker uppkoppling

Styr ditt hem – var du än är. Anslut Yale Connect till ditt eluttag, ditt wifi och njut av full flexibilitet. En smart wifi-brygga för ett smart hem. Installationen är enkel och du klarar av allt på egen hand. 

Styr med Yale Access App och Yale Connect

Yale har ett ekosystem som låter dig koppla ihop ditt smarta lås med ditt smarta hem. Yale Connect är i centrum - en hub du pluggar in direkt i eluttaget. Koppla sen ihop den med Yale Access App och du kan addera ditt lås. Här ser du ett Yale Doorman L3 - men du kan läsa mer om hur det fungerar med våra andra smarta lås. Yale Connect ingår i köpet av våra smarta lås Yale Doorman L3 och Yale Linus.

  • Tillgång till appen på språng 
  • Låset är alltid uppkopplat
  • Lås för antingen villa/radhus eller lägenhet

Vill du ha tillgång till låset när du är på språng löser Connect kopplingen mellan låset, ditt hemma-WiFi och appen i din telefon.

Jag vill veta hur det fungerar

Fullständig kontroll

Från din smartphone kan du omedelbart släppa in gäster på distans, kontrollera ditt lås status när som helst och njuta av att känna lugn i att du får notiser direkt varje gång någon låser eller låser upp din dörr. Yale Connect är ett tillbehör till Yales smarta lås.

Behöver du släppa in besök när du inte är hemma?

Kanske kommer någon med varor eller en hantverkare som ska in. Släpp in via app, eller sätt upp tillfälliga koder.

Se vilka möjligheter våra olika lås ger dig.

Jämför Yales lås

Övervaka åtkomst från var som helst

Med en app – kan du styra låset precis som du vill. Lås, lås upp eller larma direkt från din smartphone. Du behöver en Yale Doorman smart modul som ansluter sig till ditt nätverk. I själva låset sätter du en sändare som köps helt komplett och redo för användning. 

1, 2, 3 – Enkel installation

Styr ditt hem var som helst. Anslut till ett eluttag, ditt wifi och njut av full flexibilitet. Det fungerar direkt med våra smarta lås Yale Linus och Yale Doorman L3. Ett enkelt och säkert sätt till ett smartare hem. 

Vilket system för smarta hem kan du använda?

Yale och Google Home

Hey Google fungerar med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Läs mer om Google Home

Yale och Amazon Alexa

Amazon Alexa fungerar med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Läs mer om Amazon Alexa

Yale och Apple HomeKit

Apple HomeKit fungerar med:

  • Yale Linus®

Läs mer om Apple HomeKit

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet du vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.