Bli smartare!

Låt Yale ta plats i ditt smarta hem

Yales smarta säkerhetsprodukter fungerar till flera av de appar och smarta hem som finns på marknaden. De är också väldigt snygga - och gör vilket hem som helst både säkrare och stiligare. Frigör din vardag och skydda de du älskar – enkelt och säkert.

Kompatibel för röststyrning

Integrera och röststyr Yales produkter med smarta hem såsom Amazon Alexa, Google Home och Apple HomeKit.

Åtkomst var du än är

Med Yales smarta lås och alarm kan du genom få åtkomst till ditt produkt var som helst, när som helst – via din telefon.

Smartare tillsammans

Vår erfarenhet och expertis inom säkerhet gör skillnaden. Vi använder vår säkerhetsexpertis på ett modernt och uppkopplat vis.

Vi vill fortsätta ge dig den pålitliga expertis som vi alltid har erbjudit – på det mest flexibla och intuitiva sätt vi kan. Vi samarbetar med några av världens mest innovativa ledare. Vi tar vårt ansvar att skydda ditt hem på allvar, så att du kan njuta i total sinnesro.

Låsens olika funktioner

Jämför funktionerna på våra smarta lås.

Jag vill jämföra låsen!

Styr med Yale Access App och Yale Connect

Yale har ett ekosystem som låter dig koppla ihop ditt smarta lås med ditt smarta hem. Yale Connect är i centrum - en hub du pluggar in direkt i eluttaget. Koppla sen ihop den med Yale Access App och du kan addera ditt lås. Här ser du ett Yale Doorman L3 - men du kan läsa mer om hur det fungerar med våra andra smarta lås. Yale Connect ingår i köpet av våra smarta lås Yale Doorman L3 och Yale Linus.

  • Tillgång till appen på språng 
  • Låset är alltid uppkopplat
  • Lås för antingen villa/radhus eller lägenhet

Vill du ha tillgång till låset när du är på språng löser Connect kopplingen mellan låset, ditt hemma-WiFi och appen i din telefon.

Jag vill veta hur det fungerar

Smidigare med Yale Linus®

Gör ditt liv smartare med Yale Linus® - ett av våra smarta dörrlås. Ett säkert dörrlås som låter dig låsa och låsa upp din dörr oavsett var du är. Men med Linus kan du fortsätta använda nyckel om du vill, det monteras på ditt befintliga lås.

Så fungerar Yale Linus®

Yale Doorman är allas favorit

Du känner kanske till populära Yale Doorman? Det smarta låset som låter dig styra ditt dörrlås från din smartphone. Nu finns en ny version på marknaden - L3. Lite smartare, lite snyggare. Eller vad tycker du?

Så fungerar Yale Doorman

Yale Connect

Yale Connect ger dig tillsammans med Yale Access App total kontroll över ditt smarta lås och all din säkerhet. Du kan låsa och låsa upp, ge åtkomst till andra och hålla koll på dina besökares åtkomst via din mobil. Bästa kompisen till våra smarta lås.

Koppla upp med Yale Connect

Vilket system för smarta hem kan du använda?

Yale och Google Home

Hey Google fungerar med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Läs mer om Google Home

Yale och Amazon Alexa

Amazon Alexa fungerar med:

  • Yale Linus®
  • Yale Doorman L3

Läs mer om Amazon Alexa

Yale och Apple HomeKit

Apple HomeKit fungerar med:

  • Yale Linus®

Läs mer om Apple HomeKit

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet du vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.