180 års erfarenhet

Ger smartare lås.

Få ut mesta möjliga av dina Yale-produkter

Låt oss berätta och inspirera dig om hur du gör det enklare att exempelvis hyra ut ditt fritidshus eller hur du kombinerar våra produkter för att få ett smartare hem. Utforska och låt dig bli inspirerad.

Yale Doorman

Bor du i hus? Yale Doorman är perfekt för dig som önskar styra åtkomst. Nya Yale Doorman L3 är säkrare än någonsin, men också enklare på alla plan. Anpassa med tillfälliga koder eller lås upp med en app i din smartphone!

Läs mer

Yale Linus

Bor du i lägenhet? Då är Linus låset för dig. Marknadens smartaste lås med nästan alla funktioner som Yale Doorman L3. Du monterar det utan att dörren påverkas. Köp även till den externa knappsatsen Yale Smart Keypad för ytterligare alternativ. 

Läs mer

Låsens olika funktioner

Jämför funktionerna på våra smarta lås.

Jag vill jämföra låsen!

Yale Connect

Styr ditt hem på distans – för full frihet och säkerhet. Anslut Yale Connect till ditt eluttag, koppla upp den på ditt hemma-WiFi och njut av full flexibilitet. En smart hub för ett smart hem. Alltid uppkopplad, alltid tryggt och alltid säkert. 

Läs mer

Ditt smarta hem och Yale

Gör ditt hem säkrare med Yale. Anslut dina smarta lås till Yale connect och använd appen Yale Access för att känna dig trygg i ditt hem – oavsett vart du är. Smart, flexibelt och säkert. 

Läs mer

Med Yale kan du släppa in leveranser till hemmet på distans.

Hur fungerar Yales ekosystem?

Kanske är du nyfiken på hur det egentligen fungerar i Yales ekosystem - hur du kopplar ihop våra smarta lås, appar och andra säkerhetsprodukter. Då ska du kika på sidan Så fungerar det!

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet du vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.