Det smartare sättet att skydda ditt hem

Upplev bekvämligheten med Yales smarta dörrlås. Lås och lås upp med nyckelbricka eller app. Du kan även koppla upp flera av låsen till ditt smarta hem.

Nyhet! Låsguiden

Vår låsguide hjälper dig att hitta rätt lås.

Klicka här!

Yale har tillverkat lås i 180 år.

Varje dag litar miljoner människor Yale

I över 180 år har Yales innovativa lösnigar skyddat privata hem, de människor som bor där och deras värdesaker. Än idag förlitar sig miljontals människor i över 120 länder runt om i världen på Yale, för sin säkerhet och trygghet.

Läs mer om Yale

Vad är du på jakt efter idag?

Smarta hem

Vissa Yale-lås kan kopplas till ditt smarta hem och styras med app. Samtidigt har du kontroll över ditt lås och säkerhet. Du kan låsa och låsa upp din dörr och styra säkerheten i mobilen.

Jag vill veta mer!

Smarta lås

Med våra smarta lås kan du styra låsen med en app och öppna utan nyckel. Du kan släppa in hantverkaren på distans och se när barnen kommer hem från skolan. Vilket lås passar ditt smarta hem?

Jag vill veta mer!

Hemlarm

Hemlarm från Yale avskräcker tjuven och kan göra att denne väljer att inte fullfölja inbrottet. Du kan känna dig trygg både när du är hemma och borta. Våra hemlarm är dessutom så enkla att installera att du kan göra det själv.

Vilka produkter finns?

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet du vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.