Helt nytt lås!

Yale Doorman L3. Säkrare än någonsin.

Det smartare sättet att skydda ditt hem

Upplev bekvämligheten med ett smart hem genom att låsa upp och övervaka det med ett smart dörrlås och ett anslutet smart hemlarm som skapar trygghet när du både är hemma och borta.

Yale har tillverkat lås i 180 år.

Om Yale

Miljontals människor litar varje dag på att Yale skyddar sitt hem.

Yale's innovativa lösningar har skyddat sina hem, familjer och värdesaker och gett dem sinnesro i över 180 år. Sedan 1840 har vi skyddat privata hem och idag litar miljontals människor i över 120 länder Yale för att skydda sina hem, familjer och värdesaker.

Läs mer om Yale

Vad är du på jakt efter idag?

Smarta hem

Yale smarta lås kan kopplas till ditt smarta hem och styras med app. Det ger dig total kontroll över ditt lås och säkerhet. Du kan låsa och låsa upp din dörr och styra säkerheten i mobilen.

Jag vill ha inspiration!

Smarta lås

Med våra smarta lås kan du styra låsen med en app och öppna utan nyckel. Du kan släppa in hantverkaren på distans och se när barnen kommer hem från skolan. Vilket lås passar ditt smarta hem?

Jag vill veta mer!

Hemlarm

Hemlarm från Yale avskräcker tjuven och kan göra att denne väljer att inte fullfölja inbrottet. Du kan känna dig trygg både när du är hemma och borta. Våra hemlarm är dessutom så enkla att installera att du kan göra det själv.

Vilka produkter finns?

Yale Linus®

Marknadens smartaste lås. Nu för lägenhet.

Par lagar mat i hem säkrat av Yale.

Har du hittat rätt lösning?

Vi är måna om att du ska känna dig trygg i att du förstått hur det fungerar. Vill du veta mer om hur allt hänger ihop - klicka in i Så fungerar det. Vet vilken produkt som är rätt för dig - leta reda på närmaste återförsäljare för att köpa ditt nästa Yale lås.